Recensies

Ik waardeer het zeer, wanneer mensen over mij een stukje schrijven. Bekijk hieronder een aantal recensies.

BSO Brood en Spelen – Locatie Leidsche Rijn

Lindsey vertelde iedere les aan de jongens en meisjes dat karate alleen als verdediging gebruikt mocht worden. De kinderen leerden iedere week met veel plezier nieuwe technieken van Lindsey. De kinderen hebben onder andere stoten, trappen, verdedigingstechnieken en de Kata geleerd. De Kata is een soort dans die bestaat uit karate bewegingen. Als finale en afsluiting van de serie lessen hebben de kinderen in de laatste les allemaal succesvol een plankje doormidden geslagen. Hierna kregen de kinderen een karate diploma van Lindsey. Lindsey is een leuke karate lerares die met plezier en overgave karate spelenderwijs aanleert aan de kinderen. Wij hopen Lindsey volgend jaar weer terug te zien voor nieuwe lessen karate op BSO brood en Spelen. Oesh!

BSO Ludens – Locatie Petteflet en Bikkels

In onze voorjaarsvakantie heeft Lindsey een erg leuke karate workshop op twee van onze locaties gegeven. Lindsey sloot met de workshop heel leuk aan bij ons vakantie thema “zintuigen”, door extra aandacht te besteden aan oefeningen met horen, zien, voelen, enz. Ze deed dit op een speelse manier en gebruikte uitnodigende materialen. Daarnaast was de combinatie van karate en weerbaarheidstraining heel waardevol voor de kinderen. Het was een erg leuke workshop waar onze kinderen vol enthousiasme aan mee hebben gedaan.

Wim Mossel – Voormalig Bondscoach senioren van de Karate-do Bond Nederland

Lindsey Weerdenburg is één van de talentvolste karateka’s die de Karate-do Bond Nederland (KBN) in de afgelopen jaren heeft gehad. Als Europees kampioen bij de Cadetten en nummer drie van de wereld bij de junioren, maakte ze die status meer dan waar. Haar technische en tactische kwaliteiten maakte haar een gevaarlijke tegenstander voor iedere wereldtopper.


 

Jasper – Leerkracht Gertrudisschool Utrecht

Bedankt voor je lessen. Het was een groot succes!


 

Yihuan Chang – Projectleider vereniging Sport Utrecht

Lindsey is one of the original ambassadors for the Toppers project. She works with great enthusiasm, personal attention and interacts well with her public and relations. The presentations and karate clinics she gives are top-class and greatly motivates children and teachers alike to experience the sport and exercise in general. I can highly recommend Lindsey for commercial activities and work involving interaction with other parties.