Over Lindsey Weerdenburg

Het allermooiste van het lesgeven vind ik het overbrengen van mijn passie. Wanneer ik de kinderen plezier zie beleven en vrolijk de les uit zie gaan, dan is mijn doel bereikt

Het allermooiste van het lesgeven vind ik het overbrengen van mijn passie. Wanneer ik de kinderen plezier zie beleven en vrolijk de les uit zie gaan, dan is mijn doel bereikt.

Mijn naam is Lindsey Weerdenburg, 26 jaar en ik ben meer dan tien jaar lid geweest van het Nationaal team Karate. Tijdens mijn wedstrijd carrière heb ik diverse grote nationale en internationale successen geboekt op het allerhoogste wedstrijd niveau.

Sinds 2012 ben ik hoofdtrainer van de succesvolle Karateschool Karate Team Utrecht in Leidsche Rijn. Hier geef ik meerdere dagen per week les aan de jeugd en (jong) volwassenen. De Karateschool is aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland en is erkend bij de NOC NSF.

Naast mijn activiteiten bij de Karateschool ben ik namens de Vereniging Sport Utrecht (VSU) in samenwerking met de gemeente Utrecht ambassadrice van het project Utrechtse Toppers bij jou op school. Ik ben bij dit project betrokken sinds 2010 en stimuleer hiervoor het bewegen op basisscholen in Utrecht.

Ook verzorg ik Karate / weerbaarheid workshops op de Buitenschoolse opvang (BSO), scholen, sportorganisaties en bedrijven.

Het allermooiste van het lesgeven vind ik het overbrengen van mijn passie. Wanneer ik de kinderen plezier zie beleven en vrolijk de les uit zie gaan, dan is mijn doel bereikt.

Hieronder een greep uit mijn prestaties:

• Tweevoudig Europees Kampioen karate
• Bronzen medaille winnares tijdens het Wereldkampioenschap Karate
• Meervoudig Internationaal Kampioen Karate
• Meervoudig Nederlands Kampioen Karate

Een aantal afbeeldingen gemaakt tijdens wedstrijden, fotoshoots, Karate workshops en demonstraties.