Workshop Karate voor de BSO

 Het allermooiste van het lesgeven vind ik het overbrengen van mijn passie.


”Gedurende de workshop Karate worden de kinderen geprikkeld en gemotiveerd om het uiterste uit zichzelf te halen”

Altijd al een leuke, sportieve workshop willen aanbieden op uw Buitenschoolse Opvang?  Vanuit Karate Team Utrecht bieden wij leuke Karate workshops aan voor BSO locaties in Utrecht.

Wat is Karate?

Karate staat bekend als een Japanse zelfverdedigingssport. Een beoefenaar van de sport wordt een Karateka genoemd en is geschikt voor jongens en meisjes. Karate betekent letterlijk: Lege hand. Je verdedig jezelf met je handen en gebruikt hierbij geen wapens. Bij Karate heb je verschillende stijlen. De stijl die wij hanteren is het Shotokan Karate, wat bekend staat als één van de populairste stijlen ter wereld.

De sport staat erom bekend, dat je jezelf leert verdedigen, beheersen en controle te krijgen over je hele lichaam. De basis van de budosport ligt bij het leren verdedigen van jezelf en het ervaren van plezier.

Wat kun je verwachten?

De lesgever komt naar de BSO locatie toe en neemt de benodigde trainingsmaterialen mee. De Karate workshop zal beginnen met een korte inleiding over karate en de Sensei (trainer). Vervolgens gaan we sporten in een aangewezen locatie door de leiding van de BSO. Het liefst wordt een Karate workshops beoefend in een gymzaal, maar afhankelijk van het aantal deelnemers is een speellokaal ook voldoende.

Er zal tijdens de BSO workshops vooral aandacht besteed worden aan het leren verdedigen van jezelf, technieken, conditie oefeningen, fysiek bezig zijn, coördinatie, zelfvertrouwen krijgen, je grenzen verleggen en gezellig met elkaar sporten. Je kunt Karate perfect zien als een uitlaatklep waarin je lekker je energie in kwijt kunt.

Gedurende de workshop karate worden kinderen geprikkeld en gemotiveerd om het uiterste uit zichzelf te halen met individuele en samenwerkingsoefeningen. Er wordt actief en spelenderwijs kennis gemaakt met het traditionele en wedstrijd karate.

De aspecten van karate leer en draag je niet alleen mee tijdens de trainingen, maar ook buiten de deur. Er wordt geleerd om respectvol met elkaar om te gaan en er verteld dat je Karate alleen beoefent binnen de Dojo (trainingsruimte).

Tijdens de workshops staat plezier voorop en wordt er rekening gehouden met ieder zijn fysieke gesteldheid.

Wij verzorgen karate workshops voor de BSO’s in Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Vleuterweide, Terwijde, zuilen, ondiep en omgeving Utrecht.

Dagen en tijden in overleg.

 


 

Meer informatie?

Meer informatie? Een offerte opvragen of al direct een workshop inplannen? Via onderstaand formulier kunt u direct contact opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht