Workshops karate

Altijd al een leuke, sportieve workshop willen aanbieden?  Dat kan! Wij bieden leuke en actieve Karate workshops aan.

Wat is Karate?

Karate staat bekend als een Japanse zelfverdedigingsport. Een beoefenaar van de sport wordt een Karateka genoemd en is geschikt voor jongens/mannen en meisjes/vrouwen. Karate betekent letterlijk: Lege hand. Je verdedig jezelf met je handen en gebruikt hierbij geen wapens. Bij Karate heb je verschillende stijlen. De stijl die wij hanteren is het Shotokan Karate, wat bekend staat als één van de populairste stijlen ter wereld.

De sport staat erom bekend, dat je jezelf leert verdedigen, beheersen en controle te krijgen over je hele lichaam. De basis van de budosport ligt bij het leren verdedigen van jezelf en het ervaren van plezier.

Wij geven ook workshops tijdens sportdagen, als naschools aanbod en themaweek(en) op school. De Karateles kan indien mogelijk en in overleg aangepast worden aan een bepaald thema.

Workshop Karate aanbieden?

Lijkt het u leuk om een workshop Karate aan te bieden? Of wilt u meer informatie?
U kunt dan contact opnemen via info@karateteamutrecht.nl.

Impressie filmpje: Lindsey Weerdenburg verzorgt een cursus Karate in Langerak (Utrecht) namens Doenja Dienstverlening Utrecht.


 

Bij deelname aan de workshops, cursussen, feestjes, trainingen en of andere activiteiten conformeer je je automatisch aan de Algemene Voorwaarden en aan de regels. Bekijk hier de Algemene voorwaarden.